Words, CD

Buy this
  • kr 150,00 NOK
100% SSL Secure
Album med 10 låter av Simen Aabrekk. Finnes på alle digitale strømmetjenester helt gratis, men om du liker å lese tekstene eller vil gi bort en i gave, så kan vi sende CD-en hjem til deg eller til den som trenger en oppmuntring. Noter kan bestilles.

Simen ble født med en hjerneskade, men han lærte tidlig å kommunisere gjennom et skrivebrett og en medhjelper. Alle tekstene og de fleste melodiene har han skrevet på denne måten. Words er Simen Aabrekks debutplate.

I studio har han hatt med seg Jonny Sjo (bass), Bernt Rune Stray (gitarer), Torjus Vierli (flygel/keyboards), Thomas Gallatin (trommer), Hildegunn Garness Reigstad (klokkespill og vokal), Ingelin Reigstad Norheim (gitar og vokal), Christian Ingebrigtsen, Hedda Hugvik, Kristina Håvik, Kristin Pedersen med barnekor (vokal). Plata er produsert og mixet i White room studio av Bernt Rune Stray og Bjørn Erik Pedersen.

CD-en «Words» utgis av Prente Music. Inntektene går til etablering av The International Camp for Young Composers. Dette er en musikkleir for barn som bruker alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) eller andre alternative kommunikasjonsformer. Der får de og vennene deres oppleve å komponere melodier, skrive tekster og se at det blir levendegjort av profesjonelle musikere. Ta kontakt om du er interessert!